ZeelandPas


Bij Vakantiewoning Amer kun je de ZeelandPas kopen voor slechts €4,-. Maar wat is de ZeelandPas eigenlijk? En wat kun je ermee?

Wat is de ZeelandPas?

De ZeelandPas is een pas voor alle toeristen in Zeeland. Hiermee krijg je o.a. korting bij attracties, horeca, musea. Met de pas die je bij ons krijgt heb je nóg een extra voordeel: tijdens je vakantie kun je gratis met met de bus reizen.*de exacte voorwaarden zijn op dit moment nog niet bekend.

Wat kost de ZeelandPas?

De ZeelandPas kost €4,- als je verblijft bij Vakantiewoning Amer. De pas is geldig van 1 maart 2018 t/m 28 februari 2019. De pas is ook te koop bij andere verkooppunten, kijk voor het volledige overzicht op de site van de ZeelandPas.

Voor wie geldt de pas?

De pas is geldig voor één persoon vanaf 2 jaar.

Wat kan ik ermee?

Met de ZeelandPas krijg je geweldige voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. Er zijn leuke dingen te doen voor jong en oud, voor als je actief bezig wilt zijn of voor als je juist lekker wilt relaxen. De ZeelandPas geeft meer dan € 500,- voordeel. Meer informatie vind je op de site van de ZeelandPas: www.zeelandpas.nl.

PER 1 maart 2019 bestaat de Zeelandpas  niet meer.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *